Hallikausi avattiin Liikuntamyllyssä

26.11.2012

Yleisurheilun kotimainen hallikausi alkoi vauhdikkaasti Helsingin Kisa-Tovereiden Marrashalleissa Itä-Helsingin Liikuntamyllyssä. Pikajuoksuissa tehtiin lukuisia ajankohtaan nähden lupaavia tuloksia.

Suomen Urheiluliiton vuoden 2013 EM-ryhmään valitut pituushyppääjät Arttu Halmela ja Eero Haapala juoksivat 60 metriä alle seitsemän sekunnin. Molempien tavoitteena ensi kesäksi on rikkoa pituushypyssä kahdeksan metrin raja.

Honkajoen seudun Urheilijoita edustava Halmela voitti ensimmäisen alkuerän ajalla 6,99 ja Ikaalisten Urheilijoita edustava Haapala toisen ajalla 6,98. Finaalin Haapala jätti juoksematta Halmelan parantaessa vielä tuloksekseen 6,96.

Vuosi sitten Haapala sijoittui hallimestaruuskilpailuissa Tampereella 60 metrillä neljänneksi ja Halmela kuudenneksi. Pituushypyssä Halmela oli tuolloin neljäs Haapalan yllättäessä itsensä Tommi Evilän ja voittaessa mestaruuden.

PARASTA A-RYHMÄÄ:

*HELSINKI, Myllypuro 25.11.2012 Marrashallit*

Miehet,

60 m: 1) Arttu Halmela HonkajSU 6,96 (kkk), 2) Sampo Kiviharju HämTa 7,14 ... Eero Haapala IkaalU ei osallistunut finaaliin.
1. alkuerä: 1) Halmela 6,99. -- 2. alkuerä: 1) Haapala 6,98. - M17 60 m: 1) Aapo Alenius 16 KU-58 7,20.
200 m: 1) Sampo Kiviharju HämTa 22,41 (kkk).